Launch Cultural Season

Sluit samen met ons aan op deze leuke afterwork happening in de CIVA-Stichting voor Architectuur waar je kan komen proeven van een hapje en een drankje, ontdekken wat het nieuwe culturele seizoen in Elsene zoal in petto heeft en genieten van een verrassende cocktail van Elsens en Brussels talent.

Bibliotheek Sans Souci en GC Elzenhof geven op deze culturele seizoensopening een voorsmaakje van de leesclub en debatvoormiddag Klein Verzet BXL III, dat dit jaar rond denken als een vorm van verzet draait en interessante sprekers als Bleri Lleshi, Eva Rovers en Tine Hens op het programma heeft staan. Als voorsmaakje dus van dit event op 28/09 en 7/10 (save these dates!) spelen we met u 'Waarheid, durven of doen'. Dat belooft!