Nieuwe reeks Club Sans Souci!

Op woensdag 7 februari 2018 herstart de exclusieve Club Sans Souci in de bib. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen er creatief werken rond boeken, verhalen of film. Elk clublid krijgt enkele fijne bibvoordelen: een speciale bibkaart, als eerste de nieuwe boeken van de bib lezen en een eigen vakje in de bib. Club Sans Souci wordt begeleid door de fijne animators van Mooss vzw.

Inschrijven verplicht: mail naar bibliotheek@elsene.brussels of schrijf je direct in aan de balie van de bibliotheek. Om deel te nemen aan de Club is het nodig dat jouw kind goed Nederlands spreekt en schrijft. Je kan inschrijven voor een individueel atelier (3 euro per atelier). We vragen dan om in te schrijven ten laatste de zaterdag voor het atelier. Een semesterabonnement (7/02-30/05) is ook mogelijk. Voor één semester betaal je 35 euro.