Poëzie op de begraafplaats

Op vrijdag 21 september vanaf 18 uur nodigen we iedereen uit voor de opening van een nieuw cultureel seizoen in Elsene. In Manufacture 111, een nieuwe culturele hotspot in de Boondaalsesteenweg 537, kan je  tal van kunstwerken, concerten en film van Brussels talent ontdekken, zoals Lazoo, Domy Bi, Black speaks Back, The City Composing.

Bibliotheek Sans Souci en haar voorleesvrijwilligers bieden je die avond vanaf 18u30 een poëtische rondleiding op de begraafplaats van Elsene aan. We houden halt bij de graven van belangrijke kunstenaars en schrijvers en lezen er enkele toepasselijke gedichten voor. Van harte welkom!

Alle info over de culturele seizoensopening vind je op www.respace.be of via het Facebook-event.