Startdag met book-pimping, live illustratie en inschrijfdesk

De kinderateliers gaan opnieuw van start in Elsene en dit trappen we af met een fijn startmoment in Bibliotheek Sans Souci op woensdag 9 september 2015, doorlopend van 14u tot 17u! Hier krijg je de kans om meer info te vergaren over de verschillende kinderateliers en je kind meteen in te schrijven. Ondertussen kunnen de kinderen hun schoolboeken laten pimpen door de bekende tekenaar Benjamin Leroy!

Schrijf je ter plekke in voor een woensdagnamiddagatelier:

• Taaltwisters = creatieve taalateliers @ Bibliotheek Sans Souci. 2de tot 4de lj. (70 euro voor een jaar)
  • Buitenspel = buitenspeelactiviteiten van Brede School Elsene. 1ste tot 4de lj. (70 euro voor een jaar)
  • Kunstelaars = creatieve knutselateliers @ Elzenhof. 1ste tot 3de lj. (65 euro voor een semester)

Pimp jouw schoolboek / schoolagenda / kladschriftje / … !

Neem zelf een boek of schrift mee. Wij zorgen voor cool kaftpapier, etiketten en versiersels. Tekenaar Benjamin Leroy zal jouw kaft opvrolijken met zijn toffe illustraties. Alles wordt intussen live geprojecteerd!

Voor alle kinderen, begeleid door een ouder.