Club Sans Souci goes digital

Ben jij verzot op technologische snufjes? Dat treft, want vanaf 16 september 2020 kan je elke woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur deelnemen aan creatieve techniekateliers van Fyxxi in de bibliotheek.

Wat? Club Sans Souci, da's zo'n beetje de jeugdbeweging van onze bibliotheek. De begeleiders van Fyxxi dompelen ons onder in de wereld van de robots, nieuwe media, programmeren, technische snufjes en 3D-prints. Kortom: het stoomt van de STEAM (= Science, Technology, Engeneering, Arts & Mathematics). Je betaalt 70 euro voor een volledig schooljaar.

Wanneer? Van woensdag 16 september 2020 t.e.m. woensdag 26 mei 2021, behalve tijdens de schoolvakanties

Waar? In de polyvalente zaal van Bibliotheek Sans Souci

Leeftijd? 6-12 jaar (lagere schoolleeftijd)

Prijs? Je betaalt 70 euro per kind voor een schooljaar. Houders van een Paspartoe-kaart met kansentarief betalen 17,50 euro voor een heel jaar.

Inschrijven? Kinderen die school open in basisschool Lutgardis Elsene, kunnen inschrijven via hun school. Ze worden dan opgehaald door een jobstudent van de bibliotheek. We vragen de ouders om de kinderen om 16u in de bib op te halen.

!! Club Sans Souci is voor het schooljaar 2020-2021 helaas VOLZET. Mail naar Eva.Tack@elsene.brussels voor een plaatsje op de wachtlijst.

Inschrijvingsformulier