Club Sans Souci goes digital

Ben jij verzot op technologische snufjes? Dat treft, want vanaf 18 september 2019 kan je elke woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur deelnemen aan creatieve techniekateliers van Fyxxi in de bibliotheek.

Club Sans Souci, da's zo'n beetje de jeugdbeweging van onze bibliotheek. Dit schooljaar wordt extra speciaal, want we dompelen ons onder in de wereld van de robots, nieuwe media, technische snufjes en 3D-prints. Kortom: het stoomt van de STEAM (= Science, Technology, Engeneering, Arts & Mathematics). Je betaalt 3 euro per clubnamiddag, 35 euro per semester of 70 euro voor een volledig schooljaar.

112.jpg

!! Club Sans Souci is voor dit schooljaar reeds volzet. Er is echter altijd een kans dat er een plaatsje vrij komt. Mail de inschrijvingsgegevens van uw kind (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, school) door naar Eva.Tack@elsene.brussels voor een plaatsje op de wachtlijst. We nemen dan verder contact met u op.