Living Stories: de levende bibliotheek!

Kijk voorbij je vooroordelen en aanhoor het verhaal van levende boeken

Op zaterdag 12 februari komt de Levende Bibliotheek naar Bib Sans Souci. Een Living Stories-evenement in samenwerking met Citizenne & Brussels, Most Empathic City, GC Elzenhof en Den Teirling.

Een Levende Bibliotheek is zoals een gewone bibliotheek. Alleen ontleen je er geen boeken maar echte mensen. Mensen van vlees en bloed die op een bepaald moment in hun leven geconfronteerd werden met een vooroordeel en die ervaring graag delen. Van drankverslaafde tot feministe, van veganist tot dakloze. De Levende Bibliotheek nodigt hen uit om in gesprek te gaan met bezoekers om stereotypen te doorbreken.

Kom op zaterdag 12 februari naar de bibliotheek en kies aan de hand van een korte beschrijving in de catalogus van de Levende Bibliotheek een Levend Boek waarmee je een halfuurtje in gesprek wilt gaan. Je bent welkom van 14u tot 17u en je kan je ter plaatse inschrijven.