Vers van het mes

Living Stories meets Vers van het mes.
Wij serveren u drie veelbelovende ongepubliceerde dichters.
Met als hoofdgerecht een poëzie-avond en als voorgerecht drie zaterdagen samenlezen. 

Vers van het Mes | Eigenzinnige poëzietournee

Vers van het Mes is een van de meest legendarische poëzieprogramma’s van de Lage Landen. Het wordt al sinds 2003 door deBuren georganiseerd en besteedt aandacht aan nog niet gedebuteerde dichters.

22/10: Poëzie-avond 

Voor deze veertigste editie selecteerde de jury Babeth Fonchie, Maan Methven en Daan Janssens. Zij schreven een ‘kleine poëtica', waarin ze zich uitspreken over hun rol in het poëzielandschap. Op vrijdagavond 22 oktober treden zij op in Den Teirling. Kom een glimp opvangen van de toekomst van de poëzie en gooi daarna uw dansbenen uit op de aanstekelijke housebeats van onze huisdj. 

02/10 & 09/10 &16/10: Samenlezen

Als voorproefje op de literaire avond ontdekken we elke zaterdag het werk van de dichters. We lezen samen, discussiëren, babbelen en genieten van een drankje, hapje en muziek. Samenlezen is er voor iedereen, ook voor mensen die lezen moeilijk vinden of nog niet zo goed Nederlands spreken of psychisch kwetsbaar zijn. Meer info over het project Lettergek vind je hier terug: https://elsene.bibliotheek.be/samenlezen

Een samenwerking tussen deBuren, Den Teirling, Lettergek en Bib Sans Souci

Tickets

Tickets voor de 'Vers van het Mes'-avond kan je via deze link bestellen: https://deburen.eu/programma/5316/vers-van-het-mes-eigenzinnige-poeziet….
De sessies Samenlezen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk zonder inschrijving. 

Vers