Boek
Nederlands

De ideale vrouw die ik nooit was

Sofie Rozendaal (auteur)
+1
De ideale vrouw die ik nooit was
×
De ideale vrouw die ik nooit was De ideale vrouw die ik nooit was

De ideale vrouw die ik nooit was

Genre:
Journalist en vlogger Sofie Rozendaal reflecteert op haar seksualiteit, de constante zoektocht naar perfectie en de worsteling met haar zelfbeeld.

Bij een tussentijdse check-up wordt er bij Sofie een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt, veroorzaakt door het HPV-virus. Ze ondergaat hiervoor een kleine ingreep, maar helaas ontstaat er een complicatie die ertoe leidt dat ze een
Titel
De ideale vrouw die ik nooit was
Auteur
Sofie Rozendaal
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Volt, 2022
255 p.
ISBN
9789021429823 (paperback)

Over Sofie Rozendaal

Sofie Rozendaal (Rotterdam, 17 januari 1987) is een Nederlandse schrijver en journalist. Ze is bekend om het maken van content rondom persoonlijke en gevoelige thema’s, waarbij openheid centraal staat.

Carrière

Muziek

Rozendaal begon op jonge leeftijd met het schrijven van eigen liedjes. Hiermee kreeg ze op haar zeventiende een platencontract bij Funkface Records van de funkband Gotcha!. Haar muziek kenmerkte zich door persoonlijke, Nederlandstalige teksten over onder andere haar eetstoornis anorexia nervosa. Via haar muziek kwam Rozendaal terecht bij het jongerenplatform Spunk, waar ze werd gevraagd om columns te schrijven die ze soms mocht voorlezen op NPO Radio 1.

Boeken

Rozendaal stapte zodoende over van muziek maken naar meer teksten schrijven op papier. Op 19-jarige kreeg ze een boekcontract bij de kleine non-fictie ui…Lees verder op Wikipedia