Aan alle kinderen uit Elsene: welkom op de Buitenspeeldag 2021!

buitenspeeldag logo

Zoals elk jaar organiseren de brede scholen van Etterbeek en Elsene een Buitenspeeldag. Die zal er dit jaar anders uitzien door COVID-19.

Om kinderen aan te zetten om buiten te spelen in hun woonbuurt hebben we een spel uitgewerkt. Dit spel kan je starten vanop de plaats waar je woont. 

Je speelt met je eigen bubbel. Het spel richt zich op kinderen van 6 tot 12 jaar, jongere of oudere broers en/of zussen zijn uiteraard ook welkom.

Het spel start met een verhaal, je legt een route af in je eigen buurt en je zal opdrachten moeten uitvoeren om het verhaal tot een goed einde te brengen. Heb je er zin in? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier!

Om het spel te spelen krijg je per bubbel een rugzakje gevuld met alles wat je nodig hebt (materiaal voor opdrachten, route, vieruurtje, verhaal). Deze zakjes worden via de school verspreid of kunnen op specifieke punten opgehaald worden (meer info hierover op het inschrijfformulier).

Om deel te nemen aan de Buitenspeeldag en om een rugzakje te krijgen moet je je inschrijven via deze link: https://forms.gle/pkEtH1jhAHHfVVqr9 

 

Inschrijven kan tot en met 1 april 2021 (geen grap)!

 

De Buitenspeeldag gaat door op woensdag 21 april 2021. Het spel duurt ongeveer 1 uur en je kan doorlopend spelen tussen 13 en 17u op het tijdstip dat jou het best past.

 

Heb je nog vragen?

Neem contact op met
de brede schoolcoördinator van Elsene: Lore Van Dyck lore.vandyck@elsene.brussels
of met de brede schoolcoördinator van Etterbeek: Ann Roets ann.roets@etterbeek.brussels
of met de brede schoolcoördinator van de Brede Stroom: Hazel De Smet hazeldesmet@sint-goedele.brussels