Bibliotheek Sans Souci sluit tijdens de coronacrisis

Omwille van het COVID-19, is Bibliotheek Sans Souci gesloten tot nader orde. Hou zeker onze Facebook-pagina en website in de gaten, want wij plaatsen ons aanbod online en gidsen je door digitale literaire schatkamers.

We kunnen je alvast gerust stellen: boetes zal je niet hoeven betalen. Hoe zit het met reservaties? Hoe wordt mijn literaire honger gestild? Hier kan je alle maatregelen van Bibliotheek Sans Souci nalezen.

Ook de Franstalige bibliotheek, BiblioXL, sluit de deuren tijdens de coronacrisis. Hou ook hun website en Facebook-pagina in de gaten, want net als ons plaatsen onze Franstalige collega's leestips en voorleesuurtjes online.

Tenslotte raden we zeker ook aan om de maatregelen en FAQ's van de gemeente Elsene na te lezen.

We wensen iedereen veel moed! Wees voorzichtig en verzorg je goed!