Morgen woe 19/08: Dichter van Wacht Petit Jean in Bib Sans Souci

DICHTERS VAN WACHT - op consultatie bij een dichter

Blijf je dicht bij huis deze zomer? Verken dan nieuwe horizonten in eigen land. Aansluitend op de voorbije telefonische po├źzieconsultaties duikt her en der in Brussel een gedichtenapotheek op. Je kan er op consultatie bij een (slam)dichter, die je voorleest uit eigen werk. Kom dichter, ga zitten en laat je verrassen door woorden in al hun kleuren. Kom even op adem in de drukte van de dag. Of laat je meevoeren tot ver buiten de grenzen van je hoofd. Want gedichten brengen je overal.

dichters van wacht

Bezoek de Gedichtenapotheek in Bibliotheek Sans Souci op woensdag 19 augustus om 17u30 of om 18u30 (telkens een half uur) en geniet van een deugddoende slam poetry performance van Petit Jean.

Petit Jean a.k.a. Jan Asselberghs is slamdichter en rapper. Zijn werk is een kruisbestuiving tussen oprechte hiphopteksten en onverbloemde slam poetry.

De performance is zonder inschrijvingen, maar kom op tijd, want wanneer de wachtzaal vol is sluiten we de deuren ! Om de COVID-maatregelen te respecteren kom je uiteraard met een mondmasker naar de bibliotheek en wij zorgen ervoor dat je de afstand kan bewaren !

Kan je niet wachten en wil je al een voorproefje, luister hier naar de nummers en slams van Petit Jean.

Meer info over Dichters van wacht vind je hier.

Dichters van wacht is een samenwerking tussen Verblind, Petit Jean, Brusselse Bibliotheken, City Safari XL I Staycation Elzenhof

Tot morgen?