Riso Stage Paasvakantie "de verstopte recepten uit je favoriete boek"

riso stage in de bibliotheek

"DE VERSTOPTE RECEPTEN UIT JE FAVORIETE BOEK !"

Binnenkort is het zover, onze derde riso stage dit jaar. In deze tweetalige stage voor kinderen van 8 tot 11 jaar, duiken we in de kookboeken en werken we met de recepten van onze favoriete prentenboeken.

De stage zal doorgaan in de Bibliotheek Sans Souci (Sans soucistraat 131) op 08/04 en 09/04 van 09u tot 16u. Breng zeker je eigen picnic mee en een vieruurtje. Vergeet ook niet dat de leerlingen van het 5e en 6e leerjaar een mondmasker moeten dragen tijdens de stage.

Je kan je inschrijven via de volgende mail louise.dujardin@elsene.brussels, de stage is gratis maar inschrijven is verplicht. Door covid maatregelen is het aantal plaatsen beperkt tot 10 dus wees snel als je graag een plaatsje wil.

Georganiseerd door Bib Sans Souci, BiblioXL en Frau Steiner

"LES RECETTES CACHEES DANS LES HISTOIRES !"

Viens découvrir les recettes cachées dans les histoires et fabriquer un petit livre de cuisine avec la technique d’impression en risographie !

Le stage bilingue, pour les enfants de 8 à 11 ans, se déroule à la Bib Sans Souci (Rue Sans Souci 131) le jeudi 8 et 9 avril de 9h à 16h.

N’oublie pas ton pique-nique pour le midi, ta gourde et ta collation ! Attention, en raison de l’épidémie Covid-19 les enfants de 5eme et 6eme primaire doivent porter un masque.

Inscription obligatoire à l’adresse mail louise.dujardin@elsene.brussels, le stage est gratuit. En raison des mesures covid, le nombre de places est limité à 10, alors soyez rapide.

Organisé par la BiblioXL, la Bib Sans Souci et Frau Steiner