Welkom nieuwe bibmedewerkers!

We verwelkomen twee nieuwe bibliotheekmedewerkers in Bibliotheek Sans Souci. We stellen hen graag even aan u voor.

Freya is de nieuwe hoofdbibliothecaris. Zij zal als een noeste kapitein de bibliotheek door alle hedendaagse uitdagingen zeilen. Freya was in een vorig leven journalist en houdt heel veel van taart. Deze topboeken las ze onlangs in een ruk uit: ‘De kat en de generaal’ van Nino Haratischwili en ‘Lanny’ van Max Porter.

Louise versterkt het team als educatief medewerker voor de lagere scholen. Zij werkt halftijds voor Art Basics for Children dus ze beheerst de fijne kunst van het voorlezen tot in de puntjes. Je kan haar op sommige zaterdagen aan het werk zien tijdens de voorleesuurtjes en jouw kroost krijgt haar te zien bij rondleidingen in de bib. De lievelingsboeken van Louise zijn: Men Without Women' van Haruki Murakami en 'Misschien wisten zij alles' van Toon Tellegen.