We stelden een coronaproof najaarspogramma voor jou op. Er is voor iedereen wat wils: auteurslezingen, voorleesuurtjes, conversatietafels en zelfs een literair diner! Hieronder vind je een overzicht en de links naar meer info! Schuif je mee aan tafel?

Najaarsaanbod 2020 in Bibliotheek Sans Souci

KINDEREN

vu
  • De voorleesuurtjes: Iedere zaterdag van het najaar kan je terug luisteren naar de voorleesuurtjes in de bibliotheek. Op elke 2de en 4de zaterdag van de maand leest Erik voor, elke 3e zaterdag leest bibmedewerker Louise voor aan 4-8-jarigen. Elke eerste zaterdag van de maand is er een baby- en peutervoorleesuurtje (voor 1-4-jarigen). Een overzicht van alle voorleesuurtjes vind je hier.
baby

 

  • Ook de schaakclub gaat op 16 september opnieuw van start. Alle info kan je verkrijgen via trainer François Haulotte: f110498@hotmail.com of 0475/32.07.09.

 

VOLWASSENEN

sulaiman

 

  • Van 1 tot 17 oktober verkoopt de bib haar afgevoerde boeken. Hou de boekenbakken in de bib in de gaten!

 

  • Black Literature Matters, daar zijn we van overtuigd. Niemand minder dan schrijver Sulaiman Addonia komt op 17 oktober vertellen over zijn gesmaakte roman "Silence is my mother tongue" (EN).  Hier vind je alle info en kan je je inschrijven.
  • lize

    De bibnocturne op 20 november zal online doorgaan!   Het dubbelinterview (NL/FR) met de schrijvers Lize Spit en Aïko Solovkine streamen we live vanuit de bib, op onze Facebook-pagina. Inschrijven is niet nodig, gewoon inloggen en genieten!

    aiko

 

De coronamaatregelen zijn bij elk van deze activiteiten: u en wij dragen een mondmasker (+12 jaar), we zorgen voor een afstand van 1,5m tussen het publiek en ontsmetten handen, oppervlaktes en gebruiksvoorwerpen.  Indien de situatie dat vereist, kan beslist worden om sommige programmaonderdelen online te laten doorgaan.