Reserveer een boek

Wil je graag een boek of DVD reserveren? Dat kan, via Mijn Bibliotheek.

In de bibliotheek kan je alle titels reserveren. Zowel titels die uitgeleend zijn als titels die aanwezig zijn. Lees hieronder snel hoe je te werk gaat

 

Titel is aanwezig in de bib

Zoek je boek op in de catalogus en klik op 'waar staat het'. Klik vervolgens op 'Reserveer'. Opgelet, om te reserveren heb je een Mijn Bibliotheek-profiel nodig*. Eenmaal gereserveerd, halen we je boek uit de rekken en leggen het de eerstvolgende openingsdag voor je klaar. Vervolgens krijg je een e-mail opgestuurd. Zo kan je veilig je boek of dvd komen ophalen aan de balie. We leggen de titel een week voor je aan de kant. Bekijk zeker ook ons filmpje, waarin je stap voor stap kan zien hoe je een boek of dvd kan reserveren.

*Nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Check ons filmpje en ontdek hoe je gemakkelijk een MIjn Bibliotheek-account aanmaakt.

 

Titel is uitgeleend

Zoek je boek op in de catalogus en klik op 'waar staat het'. Klik vervolgens op 'Reserveer'. Opgelet, om te reserveren heb je een Mijn Bibliotheek-profiel nodig*. Zodra de titel wordt teruggebracht, leggen wij hem voor je klaar aan de balie. Je krijgt dan onmiddellijk een e-mail opgestuurd. Zo kan je veilig je boek of dvd komen ophalen. We leggen de titel een week voor je aan de kant. Bekijk zeker ook ons filmpje, waarin je stap voor stap kan zien hoe je een boek of dvd kan reserveren.

*Nog geen account? Check ons filmpje en ontdek hoe je gemakkelijk een MIjn Bibliotheek-account aanmaakt.