Ketjes

 

Boeken vol prachtige verhalen en tekeningen, avontuurlijke strips, boeken waarin je alles te weten komt, luisterspelen en liedjes ... maar ook een heuse club, voorleesuurtjes in verschillende talen en tafels vol leuke activiteiten. Bibliotheek Sans Souci is een waar boekenparadijs voor kinderen.

Boekstart

Boekstart logo

Tijd voor de kleintjes!  Baby's houden van boekjes ... om gelezen te worden, om in te bladeren, om de oogjes uit te kijken, om in te bijten.  Maar bovenal houden baby's van samen zijn met mama, papa, oma, opa, ... en daarom is samen boekjes lezen het leukste kwartiertje van de dag.

Boekstart is een initiatief van Iedereen Leest.

Bekijk zeker ook onze voorleesuurtjes, met een speciaal programma voor baby's elke 1e zaterdag van de maand ! 

Voorleesuurtjes

Louise leest voor

Iedere zaterdag om 11u vertellen de voorlezers van Bibliotheek Sans Souci je de mooiste, leukste of spannendste verhalen. Zij doen dat in de talen die ze machtig zijn, meestal in het Nederlands, maar ook in het Spaans, Engels of een andere taal.

Club Sans Souci

Club Sans Souci

Creatieve taalworkshops op woensdagnamiddag in de bibliotheek

Jeugdboekenmaand

jbm

In maart 2023 is het thema voor Jeugdboekenmaand 'Geluk', in de brede zin van het woord. We hebben het over je hobby's, passies, vrienden en andere zaken waar je gelukkig van wordt. Maar ook over de dagen dat je minder blij bent en je je angstig of eenzaam voelt.

De Jeugdboekenmaand is een initiatief van Iedereen Leest.